دکتر فربد امامی یگانه » لاپاراسکوپی » لاپاراسکوپی کیسه صفرا جایگزین عمل جراحی باز
تصویر شاخص لاپاراسکوپی کیسه صفرا

لاپاراسکوپی کیسه صفرا جایگزین عمل جراحی باز

لاپاراسکوپی کیسه صفرا یک روش کم تهاجمی و بدون درد برای درمان مشکلات کیسه صفرا است.برای اطلاع از این روش توصیه می کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه بفرمایید. دی این روش هیچ گونه برش بازی داده نمی شود.

مطالب این سایت توسط DMCA پایش و از کپی رایت محافظت می شود.

مقدمه:

امروزه درمان بیماری های داخلی با استفاده از روش های نیمه تهاجمی به راحتی صورت می گیرد. جراحان با استفاده از روش لاپاراسکوپی که یک جراحی نیمه تهاجمی می ‌باشند کیسه صفرا را جدا کرده و آن را از بدن خارج می کنند. در واقع می توان گفت در این روش تنها از چند سوراخ کوچک برای جراحی استفاده می شود و نیاز به باز کردن کامل پوست نیست.

صفرا بعد از تولید در کبد در کیسه صفرا ذخیره می شود
صفرا بعد از تولید در کبد در کیسه صفرا ذخیره می شود

در این مطلب می خواهیم نحوه جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا را برای شما توضیح دهیم با ما همراه باشید. 

لاپاراسکوپی کیسه صفرا چگونه است؟ 

همانگونه که گفته شد جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا زمانی اتفاق می‌ افتد که کیسه صفرا دچار مشکلات و بیماری هایی می گردد. در این زمان از دستگاه ها و وسایل پیشرفته برای حذف کیسه صفرا استفاده می شود.

کیسه صفرا اندامی به شکل گلابی می باشد که در زیر کبد قرار دارد. وظیفه کیسه صفرا تولید صفرا می باشد که برای هضم غذا و از بین بردن چربی اضافی آن مهم است. البته هضم غذا بدون وجود صفرا نیز براحتی انجام می پذیرد و صفرا تنها به این عمل کمک می کند. 

آناتومی کیسه صفرا
کیسه صفرا عضوی گلابی شکل در پایین کبد است

دلیل انجام این شیوه جراحی کیسه صفرا چیست؟ 

اصلی ترین دلیل انجام جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا را می‌ توان وجود سنگ صفرا دانست.

بیماری سنگ صفرا می ‌تواند عوارض مختلفی را برای فرد به همراه داشته باشد. در واقع می‌توان گفت زمانی که مواد موجود داخل کیسه صفرا جامد و محکم می شوند سنگ صفرا را تولید می کنند که این سنگ می‌ تواند به بزرگی یک توپ گلف بوده یا به اندازه شن های کوچک باشد. علاوه بر سنگ صفرا مشکلات دیگری نیز می‌ تواند باعث شود که جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا صورت پذیرد

این مشکلات عبارت اند از: 

  • سرطان کیسه صفرا
  • پارگی یا سوراخ شدن کیسه صفرا
  • ایجاد التهاب یا تورم در کیسه صفرا
  • سنگ کیسه صفرایی که علامت و درد داشته باشد حتی بدون وجود التهاب
  • دیسکینزی(مشکل حرکتی) صفرا
  • بعد از پانکراتیت (التهاب لوز المعده)
درد کیسه صفرا کجا احساس می شود
در کیسه صفرا معمولا در وسط شکم و بالا و بعد زیر کبد احساس می شود

آمادگی قبل از انجام عمل چگونه است؟ 

  • قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا پزشک معالج شما برای اطمینان بیشتر از سلامتی کامل تست ها و آزمایشاتی را برای فرد تجویز می ‌کند که این تست ها عبارتند از: 
  • عکسبرداری از کیسه صفرا
  • تست قند خون
  • مرور سوابق پزشکی بیمار
  • معاینه فیزیکی بدن 

بعضی از داروها، مکمل‌ ها و ویتامین‌ ها می توانند بر روی خون تاثیر گذاشته و باعث رقیق شدن آن شوند. بنابراین قبل از انجام جراحی تمامی داروها یا مکمل هایی که مصرف می‌ کنید را به پزشک اطلاع دهید تا در صورت نیاز چند روز قبل از جراحی مصرف آن ها قطع شود. خانم ‌هایی که باردار هستند یا احتمال می‌ دهند که با دار باشند باید قبل از انجام جراحی پزشک خود را در جریان قرار دهند.

به طور کلی می‌ توان گفت قبل از انجام جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا پزشک چند آمادگی قبل از انجام جراحی را به شما توصیه خواهد کرد که این موارد عبارت اند از: 

  • باید در هنگامی که برای جراحی آماده می شوید یک همراه با خود داشته باشید تا شما را در هنگام بازگشت به منزل همراهی کند و در روز اول در کنار شما بماند.
  • زمانی که برای انجام جراحی به بیمارستان مراجعه می‌ کنید باید ناشتا باشید و چند ساعت قبل از آن چیزی نخورید یا نیاشامید.
  • قبل از رفتن به بیمارستان دوش گرفته و بدن خود را کاملا تمیز کنید. بهتر است این کار را با صابون آنتی باکتریال انجام دهید تا پوست ضد عفونی گردد. 
عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا بصورت بسته انجام می شود
عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا بصورت بسته انجام می شود

روش جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا چگونه است؟ 

پس از این که بیمار به بیمارستان مراجعه می‌‌ کند ابتدا روپوش مخصوص جراحی را پوشیده و تزریقات اولیه که شامل داروهای مورد نیاز و مایعات می باشد صورت می‌ گیرد. پس از آن فرد در بیهوشی عمومی قرار گرفته تا در هنگام جراحی دردی احساس نکند. همچنین برای این که بیمار بتواند در هنگام جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا به راحتی تنفس کند یک لوله باریک در گلوی شخص قرار می دهند که این لوله به ونتیلاتور (تنفس دهنده مصنوعی) متصل می باشد.

پس از آن جراح چند برش کوچک را بر روی شکم ایجاد می کند تا با استفاده از این برش‌ ها بتواند لوله هایی که مجهز به چراغ و دوربین می باشد را داخل شکم وارد کند. 

پس از آن که این لوله ها وارد شکم شد با استفاده از مانیتوری که در اتاق عمل قرار دارد می ‌تواند داخل شکم را ببیند و همزمان دستگاه‌ هایی که برای خارج کردن کیسه صفرا می باشد را وارد بدن می کند.

در این لحظه فضای داخلی شکم با استفاده از گاز پر می شود تا فضای کافی برای انجام جراحی در اختیار پزشک قرار بگیرد. همچنین اعضای داخلی بهتر دیده شود.

پس از جدا کردن کیسه صفرا آن را از قسمت سوراخ هایی که ایجاد شده است از بدن خارج می کند و  در نهایت که جراحی به طور کامل پایان یافت برش های ایجاد شده را با کمک چند بخیه کوچک می بندد. و بیمار تا زمانی که اثرات بیهوشی از بین برود و علائم حیاتی آن به حالت قبل باز گردد در اتاق مخصوصی تحت نظر قرار خواهد گرفت.

می توان گفت افرادی که جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا را انجام می دهند خیلی زود مرخص شده و در همان روز به منزل خود باز می گردند. 

بعد از این نوع از عمل جراحی چه اتفاقی می افتد؟ 

پس از آن که جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا برای بیمار انجام شد خیلی کم فرد علائم مربوط به غذا خوردن را نشان دهد.  اما وجود درجات مختلف اسهال در آن ها طبیعی می باشد. بعد از به هوش آمدن کامل، فرد باید سریعاً شروع به راه رفتن کند و پزشک مراقبت های لازم برای بهبود سریع تر را به بیمار توصیه می کند که بهتر است حدود چند روز استراحت کند.

دقت داشته باشید که مراقبت از زخم ها جهت جلوگیری از عفونت بسیار مهم است بنابراین بهتر است  زخم ها را کاملاً تمیز و استریل نگه دارید. پس از بهبودی کامل و بسته شدن زخم ها شما می توانید برای کشیدن بخیه ها به پزشک معالج خود مراجعه فرمایید. 

مراقبت های بعد از این شیوه ی عمل کیسه صفرا: 

برای جلوگیری از درد می تواند از مسکن های تجویز شده توسط پزشک استفاده کنید.

همچنین استفاده از آنتی بیوتیک ها نیز برای جلوگیری از عفونت بسیار مهم و ضروری می باشد. یه یک روز پس از انجام لاپاراسکوپی کیسه صفرا می توانید دوش گرفته و زخم ها را تمیز کنید. در صورتی که کارتان سخت نیست و پشت میز قرار دارد یک هفته بعد از جراحی می توانید به سر کار باز گردید و در غیر این صورت بهتر از حدود ۱۵ روز استراحت کنید. رژیم غذایی معمولی خود را حفظ کنید اما بهتر است از نمک و چربی تا زمان بهبودی کمتر استفاده کنید. 

مزایای جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا چیست؟

یکی از مشکلاتی که در هنگام جراحی باز ایجاد می شود بروز چسبندگی می باشد.

اما در حین جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا به دلیل این که حفره شکمی به طور کامل باز نمی شود این مشکل ایجاد نخواهد شد. زیرا اعضای داخلی بدن به هیچ عنوان در معرض هوای آزاد قرار نمی‌ گیرند.

همچنین اعضای بدن هیچ گونه تماسی با لوازم جراحی نخواهند داشت.

یکی دیگر از مهم‌ ترین مزایای که این نوع جراحی دارد آن است که برای انجام این عمل از برش های بسیار کوچکی استفاده می‌ شود که این برش‌ ها خیلی سریع بهبود یافته و فرد می تواند سریع تر به فعالیت های روزانه خود بازگردد‌.

همچنین از نظر زیبایی نیز می‌ تواند برای شخص اهمیت داشته باشد. زیرا برش ها بسیار کوچک هستند و زیاد مشخص نخواهد بود.

یکی از مشکلاتی که در جراحی باز وجود دارد این است که اعضای بدن بر روی یکدیگر قرار دارند. به همین دلیل ممکن است پزشک نتواند به درستی اعضا را ببیند. اما استفاده از لاپاراسکوپی که یک روش پیشرفته است این مشکل را برطرف کرده و همچنین احتمال ایجاد عفونت در این روش بسیار پایین است.

نقاهت بعد از لاپاراسکوپی کیسه صفرا چگونه است؟

توجه به مراقبت ها در دوران نقاهت بعد از لاپاراسکوپی کیسه صفرا برای کسب نتیجه مطلوب بسیار مهم است.

بیمارانی که تمامی مراقبت های بعد از جراحی را به دقت انجام می دهند، می توانند سریعتر به نتیجه مطلوب خود دست یابند. از سوی دیگر با خطرات و عوارض کمتری بعد از جراحی نیز مواجه می شوند. اما در کل دوران نقاهت بعد از لاپاراسکوپی بسیار کوتاه است و فرد معمولا ظرف یک روز از بیمارستان مرخص می شود. آن هم بدون درد.

عوارض لاپاراسکوپی کیسه صفرا چیست؟

در واقع می‌ توان گفت جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا یکی از جدیدترین و پیشرفته ترین روش های جراحی می باشد که ایمنی بسیار بالایی دارد.

اما گاز دی اکسید کربنی که برای انجام این جراحی استفاده می شود برای افرادی که دچار بیماری‌ های قلبی و تنفسی هستند خطرناک است، و آن ها نباید از این روش استفاده کنند. پس بهتر است در صورتی که دچار چنین بیماری هایی هستید پزشک خود را در جریان قرار دهید. همچنین جراحی لاپاراسکوپی برای افرادی که سن آن ها بیش از ۶۰ سال می باشد توصیه نخواهد شد. مگر این که تحت نظر یک جراح باتجربه که آموزش‌های لازم در این زمینه را دیده است و دقت و مهارت بسیار بالایی در انجام جراحی دارد صورت پذیرد.

البته گاهی برخی نگران عوارض برداشتن کیسه صفرا هستند که کاملاً قابل درک است. با اینکه این مورد در مقاله دیگری بحث و بررسی شده است اما باید بدانیم که برداشتن کیسه صفرا عوارض و خطرات خاصی برای بدن ندارد.

آیا لاغری بعد از عمل کیسه صفرا حقیقت دارد؟

لاغری بعد از عمل کیسه صفرا ممکن است بصورت موقت در برخی رخ دهد. اما اینکه بگوییم هرکس که عمل کیسه صفرا برایش انجام شده لاغری خواهد شد، قطعاً اشتباه است. ممکن است بصورت نادر گاهی برخی افراد لاغری موقتی را بعد از این عمل تجربه کنند. توصیه میکنیم مقاله مرتبط با این موضوع را به دقت مطالعه کنید.

دوره نقاهت این نوع عمل جراحی کیسه صفرا چقدر است؟

معمولاً پزشکان پس از انجام جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا چند روز استراحت برای بیمار تجویز می ‌کنند. اما بهتر است شخص پس از پایان بیهوشی آرام آرام راه رفتن را شروع کند. ولی انجام فعالیت های سنگین یا بلند کردن اجسام به مدت یک هفته برای بیمار ممنوع می باشد و باید تابهبودی کامل صبر کند.

دقت داشته باشید که بیشتر افراد می‌توانند پس از گذشت یک هفته به سر کار خود بازگرداند، یا این که فعالیت های روزانه خود را انجام دهند. اما افرادی که مشاغل آن ها سنگین می باشد ممکن است پزشک تا ۱۴ روز برای آن ها استراحت تجویز کند تا فشاری به آن ها وارد نشود

جمع بندی:

کیسه صفرا می تواند مبتلا به مشکلات و بیمار هایی شود که درمان اکثر آن ها عمل های جراحی است.

امروزه برای انجام این جراحی از روش‌ های ساده‌ تری مانند لاپاراسکوپی کیسه صفرا استفاده می ‌شود که نیاز به باز کردن کامل حفره شکمی نیست و با استفاده از چند برش انجام می‌ شود. لاپاراسکوپی کیسه صفرا روش جدید جراحی مشکلات کیسه صفرا است. دیگر عمل جراحی باز بجز مواردی که التهاب بسیار زید کیسه صفرا وجود داشته باشد، منسوخ شده است.

دیگر کسی نباید به دنبال عمل جراحی باز برای عمل کیسه صفرا باشد.

چنانچه سوالی در این زمینه دارید در فرم پایین صفحه ازما بپرسید تا آقای دکتر فربد امامی یگانه فوق تخصص لاپاراسکوپی پیشرفته و جراحی چاقی پاسخگوی شما عزیزان باشند.

برخی منابع:

https://www.sages.org/publications/patient-information/patient-information-for-laparoscopic-gallbladder-removal-cholecystectomy-from-sages/

همچنین توصیه می کنیم مطالب مرتبط زیر را نیز مطالعه بفرمایید:

۴.۲/۵ - (۱۳ امتیاز)

33 در مورد “لاپاراسکوپی کیسه صفرا جایگزین عمل جراحی باز”

  1. سلام ۳۳سال دارم
    برای کبد چرب به سونوگرافی رفتم که
    با تشخیص سنگ صفرا ۵۴میلی متری مواجه شدم
    الان چکار باید بکنم؟؟

  2. با سلام و احترام
    در سونوگرافی صفرای همسرم چند عدد پولیپ که حداکثر ۰.۴ م هستند دیده شده درد و مشکل خاصی ندارند اما آیا با توجه به تعداد حدود۵ عدد پولیپ ها اکنون نیاز به جراحی و برداشتن صفرا هست ؟
    با تشکر

  3. با سلام خدمت شما
    من از حدود ۵ سال قبل اتفاقی متوجه شدم که یک عدد سنگ ۶ میلیمتری در کیسه صفرا دارم و به تازگی هم سونوگرافی انجام دادم که دقیقا همون یک عدد با همون اندازه بود با توجه به اینکه در این مدت زمان به سنگ چیزی اضافه نشده باز هم میشه گفت کیسه صفرای من سنگ ساز هست و در صورت دفع این سنگ و رعایت رژیم غذایی سالم باز هم سنگ جدید ساخته میشه و بهرحال باید براش لاپاراسکوپی انجام بدم؟
    این رو هم عرض کنم که دردهایی که به سنگ صفرا نسبت داده میشند رو ندارم اما یک ماهی هست علائمی مثل آروغ زیاد و گاهی درد کوتاه و خفیف در قسمت بالای ناف حس میکنم میتونه مربوط به این سنگ باشه؟

  4. سلام ۳۳ سال سن دارم وسنگ صفرا دارم حدود ۶ سال میشه
    من نمی خواهم کیسه صفرایم برداشته بشه. فقط می خواهم سنگ هایش را خارج کنم. آیا راه حلی هست ؟وآیا عملی به نام سوزاندن سنگ هست یانه؟

  5. با سلام و احترام
    آقای دکتر، اقای ۳۰ ساله هستم. ۱.۵ سال پیش عمل کیسه صفرا کردم، بعد عمل دچار درد کمر سمت چپ شدم که به مرور رفت سمت بالای استخوان لگن خاصره سمت چپ.
    دکتر گوارش رفتم برام عکس نوشت هم از ستون فقرات و هم لگن خاصره عکس گرفتن و هیچی نشون نداد و همه چیز طبیعی بود.
    فقط برام قرص ویتامین د۳ نوشت.
    الان در حال حاضر سر لگن استخوان خاصره سمت چپم درد میکنه،
    دومین سوالی که داشتم بدون کیسه صفرا باید همیشه میزان مصرف چربی هارو رعایت کرد؟
    ممنونم

  6. سلام آقای دکتر ،
    مردی ۴۸ ساله هستم ، دارای چندین سنگ در کیسه صفرا بین ۹ تا ۲۰ میلیمتر هستم .
    حدود ۱۵ سال پیش درد کیسه صفرا داشتم ولی الان دردی ندارم .
    یک مدت هست که دل ضعفه های شدید به من دست میده ، آیا میتونه مرتبط با کیسه صفرا باشه ؟
    و البته بیلی روبین توتال و دایرکت هم افزایش یافته و هر کدام حدود ۰.۰۵ بیشتر از نرمال هستن.
    با عنایت به اینکه قبلاً استنت گذاری در عروق قلبی داشتم به دلیل تنگی عروق ، آیا امکان جراحی لاپاراسکوپی کیسه صفرا هست ؟

    1. با سلام و احترام ضعفی که می فرمایید بعید است مربوط به کیسه صفرا باشد.
      اینکه شما مکیتونید عمل بشید یا نه بستگی به پاسخ متخصص قلب و عروق دارد که ریسک عمل شما از نظر ایشان چقدر است.
      آیا داروی ضد انعقاد مصرف می کنید یا خیر؟!!
      آیا اگر مصرف می کنید امکان قطع آن چند روز قبل از عمل هست یا خیر!!!
      این موارد و بسیاری سوالات دیگر بستگی به پاسخ متخصص محترم قلب و عروق در پاسخ به مشاوره دارد.

  7. سلام وقت بخیر🙏من ۲۵ سالمه و سنگ صفرا دارم و جراحان بهم گفتن باید لاپارسکپی کنم…میخوام بدونم بعد از عمل و دوره نقاهت ، شکمم چاق میمونه بخاطر گاز که داخل شکم پر میکنن؟؟؟

    1. با سلام و احترام خیر هیچ چاقی درکار نیست گاز لاپاراسکوپی در انتهای عمل از شکم خارج می شود و بعد از چند ساعت خرده گاز بین روده ها هم جذب می شود چون گاز دی اکسید کربن است که به سرعت حل می شود.
      معمولا حدود ۱۲ ساعت بیشتر نیاز به بستری نیست و روز بعد از عمل می توانید به کار هاس روز مره باز گردید به شرطی که عمل بصورت لاپاراسکوپی انجام شود.

  8. سلام سنگ‌کیسه؟صفرا دارم ۲۲ میلیمتر و یکسال پیش دکتر گفت جراحی گوش نکردم الان دو ماهه درد دارم درد سمت پهلو راست و کمر هست طوری که نمی تونم حرکت کنم بیمارستان مراجعه کردم گفتن از سنگ کیسه صفرام هست آیا درد می تونه به سمت راست و کمر بزنه برای جراحی خیلی استرس دارم من چکار کنم که بتونم استرسم کنترل کنم دوماهه درد می کشم اما می ترسم برم پیش دکتر جراحی راهنمایی کنید لطفا ممون

    1. با سلام و احترام درد سنگ کیسه صفرا میتونه به استخوان کتف در پشت بزنه ولی کمر خیر.
      سنگی که شما دارید اگر در ویزیت و شرح حال تشخیص داده بشه مربوط به کیسه صفرا است بله باید عمل لاپاراسکوپی بشوید درد سنگ کیسه صفرا معمولا با غذای چرب شروع می شود.

  9. علیرضا قریشی

    سلام ..من ۶۸ سال سن دارم و دارای سنگهای صفرا مجموعا”(تقریبا ۴.۸ سانت )در کیسه صفرا مشاهده شده است ،و درد های متفاوت در پهلوی راست شکم دارم آیا میتوانم عمل لاپاراسکوپی انجام دهم.لطفا راهنمائی بفرمائید.متشکرم

  10. سلام من ۸ساله سنگ کیسه صفرا دارم الان خیلی موجب درد معدم میشه میخوام عمل کنم میتونم از لاپاراسکوپی استفاده کنم و اینکه هزینه عمل چقدره

  11. سلام من بیماری پولیپوئید صفرا دارم عمل جراحی لاپاراسکوپی گفتن دکترم هم میگه چیزی نیست استرس شدید دارم ولی میترسم دلشوره خیلی ارامش بهم خورده راستش اصلا دوست ندارم جای لاپاراسکوپی روی بدنم بمونه لطفا کمک کنید راه حلی واسم بزارید بیماری تشنجم یک جور هست بیماری صفرام یک جور دردسره هرکسی یک چیزی میگه بدتر فکرش درگیر کرده منو

    1. سلام وقتتون بخیر
      من دو روزه عمل کیسه صفرا انجام دادم درن هم دارم تا چند روز اما سمت راست شکمم زیر قفسه سینه خیلی درد میکنه مخصوصا دراز کشیدنی انگار چاقو میزنن تیر میکشه و انگار از داخل کشیده میشن یکم قسمت بالای بخیه این درد طبیعیه؟ نمیتونم خمو راست شم نشستن و پاشدنم سخته ممکنه ب جاییم آسیب رسیده باشه حین عمل ؟

  12. سلام دکتر برای عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا به من وقت دادن اگه دوره عادت ماهانه من با روز عمل یک روز باشه اشکالی می‌کنه در عمل لطفاً جواب بدید

  13. سلام مادرم رو یک هفته پیش لاپاراسکوپی کیسه صفرا کردیم از روز اول بسیار درد داشت دوباره در بیمارستان بستری کردیم الان به شکمش آب اومده و از جای سوراخ عمل مدام آب میاد دکتر هم سی تی اسکن کرد و میگه باید بعد از ۴۸ ساعت دوباره بره به سی تی اسکن بشه دلیل آب و ورم بدن چی هست ممنونم

  14. سلام خسته نباشید
    حدودا۱ماه پیش عمل جراحی صفراداشتم وباگذشت این مدت متاسفانه هنوزدردداخل شکم وبعضی اوقات همان دردقبل ازعمل رااحساس میکنم. قرارعمل برلاپراسکوپی بوددرحین عمل به گفته پزشکم چسبندگی صفرابه دلیل سنگ زیادمجبوربه عمل جراحی شدواین که بعدازعمل حدود۸روزجای زخم افونت ودوباره بستری دربیمارستان وهمین روندبازم بلدگذشت ۱۴روزازبرگشت دوم برام پیش امدولی عفونت ای سری خیلی کمتروباآمپل وقرص بعداز۷روزبرطرف شد.دلیل این عفونتها ودردداخل شکم که واقعا خیلی اذیت کننده س روتوضیح بدین باتشکر.

  15. سلام خسته نباشید مادرم عمل سنگ کیسه صفرا داره ۲۲ ساعت چیزی نخورده دکتر گفتن نخوره واینکه الان یه قورت آب خورد فقط یه قورت طلاقت نیاورد و دهنشو آب کشید میخواستم ببینم این مقدار نگران کننده هست برای عمل؟؟

    1. با سلام.دکتر من بعد از زایمانم در کیسه صفرام دو تا سنگ کوچیک بود که یکیش حرکت کرد و وارد مجاری شد و بخاطر درد شدید اورژانسی با لاپاراسکوپی کیسه رو خارج کردن ولی ظاهرا سنگی که حرکت کرده بود جا مونده و پشتش کیست ۴ سانتی تشکیل شد که برخی مواقع با خوردن بعضی غذاها خیلی زیاد اذیت میکنه.سوالم اینه باید حتما عمل کنم و آیا باید حتما عمل باز باشه یا با لاپاراسکومی هم میشه کیست و سنگ رو خارج کرد؟آیا عمل باز خیلی درد و دوره نقاهت طولانی داره؟ممنون.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید